„Valahányszor egy Alfa Romeo halad el előttem megemelem a kalapom.” 

Henry Ford

A legendás autógyártóhoz hasonlóan mi is csodálattal nézünk egy-egy Alfa Romeo után. A Mobfeszt Mobil színpad az Alfa City autóstalálkozón is megállta a helyét – amilyen jól gyorsulnak az Alfa Romeo sportmodelljei, olyan gyors beüzemelés jellemző a Mofeszt Mobil színpadra is. 15-20 perc alatt bárhol szabadban kültéri mobil színpadot adunk, mely DJ pultként vagy díjátadó pódiumként is kiválóan szolgál.

Ahogyan a képeken is látható, az autóstalálkozó alkalmával nagy segítséget nyújtott a színpad a műsorvezetésben és az eredményhirdetésben is. Nem csak az Alfa Romeo mutat ilyen jól 33m2-nyi molinón, hanem bármilyen cég, márka, termék számára kiváló, színvonalas szponzori megjelenés lehetséges! Túlzásnak tűnik? Tekintse meg további referenciánkat is!

Professzionális beépített hangtechnika kültérre

Egy motordübörgéstől hangos rendezvényen bizony szükség van megfelelő hang- és fénytechnikai eszközökre, hiszen nem mindegy, hogy egy-egy célba érés után mit hallanak a versenyzők és a résztvevők, ki hányadik helyezettként halad át a célvonalon. Azonban ez nem csak egy autós nap elengedhetetlen kelléke, hanem bármilyen kültéri rendezvény fontos kiegészítője, ahol professzionális kültéri színpadra van szükség, emellett szponzorációs lehetőségre és eseménymarketing megoldásokra.

Színpad bérlés gyorsan, egyszerűen, minden szolgáltatással együtt! A Mobfeszt Mobil színpad impozáns megjelenést biztosít cége számára, egyen sűrű hóesés vagy szikrázó napsütés, por vagy sár, sport- vagy kulturális rendezvény.

Autóstalálkozó szponzoráció – színvonalas megjelenés és értékes segítség a szervezőknek

Mindezek tetejében a színpadot bárhogyan felöltöztetheti, személyre szabhatja. A Mobfeszt nem csak egyszerű színpadként szolgál: alkalmas műsorvezetésre, eredményhirdetésre, profi DJ pult is elfér rajta, sőt akár egy kisebb zenekar, vagy mobilbutik is telepíthető rá.

Mindezt pedig megkoronázhatja az Ön által megálmodott 33 m2-nyi molinó felülettel, különböző fénytechnikai beállításokkal. A nagyteljesítményű hangrendszernek köszönhetően bármilyen zenét szolgáltathat kültéri rendezvényén!

Meggyőztük a cikk olvasása közben, hogy az Ön rendezvényét vagy márkáját is hatékonyan szolgálhatja a Mobfeszt Mobil Színpad? Kérjen ajánlatot és ingyenes látványtervet még ma!