Családi nap – kölyökprogram a szabadban

A Kéktúra népszerűsítésére tartott rendezvényen, a Galyatetői Túristacentrum területén tartottunk gyerek programot az eseményre látogató családoknak.

Teljeskörű szervezés és lebonyolítás – profi animátorokkal

A családi nap kölyökprogramját egy megrendelés után teljeskörű szervezéssel biztosítottuk. A helyszín a festői Galyatető volt, a szervező terveinek egyeztetése után a Mobfesztre bízhatták a rendezvény ezen részét. Színapdunkkal könnyen meg tudtuk közelíteni a helyszínt annak ellenére, hogy ez a Galyatetői Túristacentrum nagy füves területének egyik sarka volt. Büszkék vagyunk rá, hogy bérelhető mobil színpadunk bárhol felállítható, akár egyenetlen, füves területen is. A helyszín jellegéből adódóan az áramellátás nem volt megoldott, ezért a rendezvény teljes ideje alatt saját aggregátorunkról üzemelt a színpad.

Biztosítottuk az igényes megjelenésű, a Kéktúra egyedi molinójával felszerelt színpadot minden szükséges fény- és hangtechnikával, valamint az összes közreműködőt. Képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező animátorokkal dolgoztunk, így biztosítva azt, hogy a rendezvényre kilátogató szülők hozzáértő kezek között tudhassák gyermeküket, miközben a nekik megfelelő  játékokkal és programokkal tölthették el a délelőttöt.

Bohóc, gólyalábas, arcfestő és bűvész

A négy órás program minden elemét a Mobfeszt biztosította: a program ideje alatt a gyerekek a Kéktúra köré szőtt gólyalábas műsort, bűvészoktatást és bohócműsort élvezhettek, a köztes időben pedig vattacukor készítés, arcfestés és óriásbuborékfújás várta a rendezvény legkisebb résztvevőit. Legnagyobb sikere a Kéktúrát jelképező hosszú kék szalaggal történt gólyalábas ugrálókötelezésnek és a bűvészbemutatónak volt.

A programot kölyökdiszkóval zártuk, melyen profi DJ játszott a gyerekek által is ismert popslágereket, rajzfilmdalokat és ismert tánckoreográfiával táncolható gyerekdalokat, közben mozgásra bírva a résztvevőket.

Mobil színpad bérlés programmal feltöltve

Ezen a rendezvényen tehát nem csak színpadot adtunk, hanem a színpad bérlés mellett megtöltöttük azt színvonalas gyermekprogrammal. A megrendelő visszajelzése alapján ez alkalommal is biztosítani tudtuk, hogy a Mobfeszttel való közös munka egyszerű és kiszámítható legyen, a magas minőséget fárasztó szervezés és ellenőrzés nélkül, önállóan egy kézben tartva garantáljuk. Ügyfelünknek egy rövid egyeztetést követően csak a megrendelést kellett elküldenie, magunkra vállaltuk a gyerekprogram teljeskörú szervezését. A rendezvény napján a helyszín kijelölését követően nem volt teendője velünk a rendezvény szervezőinek, kollégáink a helyszínen az esemény teljes időtartama alatt biztosították, hogy minden rendben menjen, ráadásul a gyerekprogramon kívül is tudtunk segíteni a szervezőknek közlemények hangosításával.