A Mobfeszt Mobil Színpad erdei helyszínen is bizonyított

Színpad bérlés és színvonalas szponzori megjelenés együtt? A Mobfeszt kültéri mobil színpad technikájával ez is lehetséges, legyen szó bármilyen eseménymarketing tevékenységről.

Ezért tökéletes választás kültéri rendezvény szervezésére a Mobfeszt, hiszen pillanatok alatt telepíthető. A gyors beüzemelés mellett aggregátorról is üzemeltethető, emellett páratlan hang- és fénytechnika teszi még színvonalasabbá az eseményt. Legyen szó nappali vagy éjjeli rendezvényről, a molinók mindig kifogástalanul látszanak, ezzel színvonalas szponzori megjelenést biztosítva márkájának.

Mobil színpad bérlés kültéri rendezvények szponzorainak

A Természetjáró Szövetség is minket választott az első Természetjáró Fesztivál megrendezése során, így kipróbálhattuk milyen az, ha a Mobfeszt Mobil színpad erdei színpadként üzemel.

Természetesen itt sem maradhatott el a 33m2-nyi szponzorált molinófelület, amely olyan színvonalas megjelenést biztosít egy ilyen rendezvény során, amit más kültéri színpad nem. Rengeteg ember megfordult ezen a rendezvényen is, így gyorsan és hatékonyan értek el a szponzorok potenciális új ügyfeleket és növelhették a márka ismertségét.

Bérelhető mobil színpad – bárhol, bármikor

A Természetjáró Fesztiválon két színpadot is adtunk: egyik az Intersport színeiben pompázott, a másik pedig kékben, a Kéktúra jóvoltából.

A Kéktúra színpadán az általunk hozott Kölyökprogram biztosított szórakozást a legkisebb látogatóknak. 4 órán keresztül színvonalas programokkal, arcfestéssel, gólyalábas színházzal és óriás-buborékkal foglalhatták el magukat a festői Csattogó-völgyben.

Mobil shop percek alatt

Az Intersport színpad mobil shop-ként szolgált az esemény ideje alatt, így a fesztiválra érkezők helyben felfrissíthették ruhatárukat vagy beszerezhették az otthon felejtett, túrázáshoz szükséges eszközöket. A nagy bevásárlás utáni fáradtságban pedig megpihenhettek a túrázók a Mofeszt által adott hűsítő árnyékben az erdei puffokon.

Kültéri színpad beépített hang- és fénytechnikával

Összegezve, aki a Mobfeszt mobil színpad bérlést választja, nemcsak színpadot kap, hanem 33m2-nyi gyönörű molinót reklámfelületként cége vagy márkája számára, mobil shop lehetőséget, eredményhirdető pódiumot vagy akár DJ pultot! A Mobfeszt mobil színpad így akár teljeskörű lebonyolításra is alkalmas, legyen szó bármilyen eseményről vagy rendezvényről.

A Mobfeszt csapata számára ez az esemény is jó alkalom volt arra, hogy bizonyítsuk: a Mobeszt bárhol telepíthető, akár erdei helyszínen, kültéri színpadként is.

Egyszerű megrendelés – a rendezvénye szolgálatában

A Mobfesztet nem csak beüzemelni, megrendelni is percek alatt lehetséges, keressen minket elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk igényeit.

Nézze meg videónkat a fesztiválról