Mobfeszt a Városligeti Műjégpályán – Diszkó a jégen

A 2018/2019-es szezonban heti három este, a hétvégi nyitvatartások alkalmával biztosítunk igényes szórakozást a korcsolyázni vágyóknak, és színvonalas szponzori megjelenést partnereinknek Európa legnagyobb egybefüggő korcsolyapályáján.

Mobil színpadunk beépített hangtechnikájával a DJ-k az egész pályát betöltő, élőben mixelt zenével szolgálnak a korizóknak, különféle zenei stílusokat játszva szórakoztatva a közönséget.

A szponzor nevét viselő színpad – pénteken DORKO Music Stage, szombaton Prevital színpad – hatalmas molinói a pálya minden szegletéből büszkén hirdetik az aznapi szórakozást biztosító márkát, alkalmanként 5-6.000 emberhez eljuttatva a brand-et. Az előreszerelt LED színpadi fénytechnika segítségével a molinókat igény szerinti színekkel tudjuk megfesteni, a DJ körül pedig a tekintetet vonzó diszkó-hatást kreálunk, mely mindenhonnan jól látható.

Szponzori megjelenés egyszerűen – értéket adó szponzoráció

Partnereink számára a Műjégpályán való megjelenéshez egy rövid egyeztetést követően csak egy megrendelésre volt szükség. A molinóterv megküldését követően teljeskörűen intéztük a hétvégi nyitvatartásokhoz szükséges teendőket. A molinók gyártása, felszerelése, a színpad beüzemelése és bezárása, a DJ biztosítása mind-mind egy kézben futott össze a Mobfeszt csapatában.

Kültéri sportesemény szponzoráció ügynökségi részvétel és költségek nélkül – ezt nyújtja a Mobfeszt partnereinek a Városligeti Műjégpályán.

Bérelhető mobil színpad – bárhol, bármikor

Színpadunkat természetesen nem csak a korcsolyapályán, hanem bármilyen helyszínen be tudjuk üzemelni. Amennyiben az Ön által képviselt márka kültéri rendezvényt vagy sporteseményt szponzorál, lépjen velünk kapcsolatba és tegyük emlékezetessé megjelenését. Színpadunk beépített hang- és fénytechnikával rendelkezik, akár aggregátorról is üzemeltethető, és az egyedi molinórendszernek köszönhetően 15-20 percek alatt az egész színpadot körbeveszi cégének vagy brandjének arculata.

Szponzorált színpad beépített hang- és fénytechnikával

A Mobfeszt mobil színpad bérlésével nem csak egy színpadot kap, hanem 33m2-nyi egyedi molinót márkája számára, eredményhirdető pódiumot vagy akár DJ pultot – DJ-vel! Sportversenyek szponzorainak teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: a molinógyártástól a fel- és leszerelésen át a DJ vagy speaker biztosításáig mindent elintézünk Ön helyett.Egyszerű megrendelés – a rendezvénye szolgálatában

A Mobfesztet pedig nem csak beüzemelni, megrendelni is percek alatt lehetséges, keressen minket elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk igényeit!

Nézze meg videónkat a Műjégről