Magyarország első számú családi síverseny sorozata!

Büszke támogatóként és közreműködőként veszünk részt évek óta a Hómenők Kupa futamain. Télen, hóban, fagyban bizonyít a Mobfeszt mobil színpad!

A Mobfeszt önjáró kültéri mobil színpad most Budaörsön és Eplényben is megmutatta mire képes hidegben, a sípálya mellett. Szerencsére a zord időjárás a síverseny résztvevőinek és a Mobesztnek sem jelentett akadályt. Különleges rendezvény hangosításra volt szükség, hiszen ilyen zimankós időben a technika is nagy feladat elé néz, akárcsak a speaker, aki a műsort vezeti, és a rendezvény teljes ideje alatt rendelkezésre álló technikus. Színpadunk fűthető, valamint komplett hang- és fénytechnikával rendelkezik. A verseny levezetését és a díjátadót vezeték nélküli mikrofonjaink segítették, a háttérzenét és effekteket pedig nagy teljesítményű hangrendszerünk biztosította.

Mobil színpad bérlés kültéri rendezvények szponzorainak

Cége síversenyt, síközpont beli rendezvényt vagy sítábort szponzorál? Olyan megoldást keres, mely egyszerre biztosít feltűnő megjelenést brandjének és értékes segítséget a szervezőknek? Kérjen ajánlatot tőlünk mobil színpad bérlésre.

Kültéri önkáró bérelhető mobil színpad, rendezvény hangosítás sípályán is! Speciális sípálya színpad és snowboard színpad, mely a cudar időjárási körülmények ellenére is, bárhol és bármikor telepíthető.

Információk az eseményről: www.homenok.hu

Fotó kredit: Freeride Club