Színvonalas szponzori megjelenés egy közel 6500 főt megmozgató szabadtéri rendezvényen

Egy kültéri rendezvény szponzorának nem csak az esemény nyomtatott és digitális anyagain való szereplés jelent értékes marketing felületet. A résztvevőknek és a szervezőknek is valódi értéket biztosító szponzori részvétel rendkívül hatékony módja a brand erősítésének.

Természetesen egy ilyen megjelenés megszervezése és lebonyolítása nem egyszerű feladat. Az eszközök kiválasztása és megrendelése, a közreműködők (hostess, DJ, speaker, stb.) és a folyamatos felügyelet biztosítása, a rendezvény szervezőivel való kapcsolattartás komoly kihívást jelent a megjelenésért felelős csapat számára.

Az elmúlt évek tapasztalatait összegyűjtve büszkén mondhatjuk, hogy a Mobfeszt Mobil Színpaddal hatékony segítséget és színvonalas szponzori megjelenést tudunk biztosítani szabadtéri rendezvényt szponzoráló partnereinknek. 2019.04.27-én a Gerecse 50 teljesítménytúrán adtunk színpadot és kölyökprogramot.

Mobil színpad hatalmas molinókkal

Az egy kézben tartott szervezés mellett szolgáltatásunk egyedülálló előnye a színpadot körülölelő, 33 m2 felületű molinórendszer. A beépített fénytechnikával életre keltett molinók színvonalas és feltűnő megjelenést biztosítanak a szponzornak, távolról felkeltve a rendezvény résztvevőinek érdeklődését. A Gerecse50 teljesítménytúrán 6500 természetjáró, sportoló induló vett részt, így a partnerünk az általa leginkább keresett vásárlói csoportot érte el. A logójával ellátott szerencsekerekünk előtt gyakori volt a sorbanállás, a szerencsések promóciós ajándékokat vihettek haza.

Kültéri rendezvény szponzoráció egyszerűen

Levesszük válláról a megjelenés részleteinek megszervezését. A kiválasztott rendezvényre a molinók legyártásán keresztül a hostessek, közreműködők koordinálásán keresztül a színpad bontásáig mindent megoldunk, Ön és csapata pedig koncentrálhat az igazán fontos feladatokra. Amennyiben szeretné márkáját megjeleníteni egy rendezvényen, de még nincsen kapcsolata a szervezőkkel, keressen minket bizalommal. Színpadunk értékes segítség a szervezőknek, ezért ők is szívesen látják a Mobfesztet az eseményeken.

Bérelhető mobil színpad – tartalmas programokkal

A színpadon a rajt előtt profi bemelegítés segítette az indulókat, a teljesítménytúra altt pedig az általunk szervezett Kölyökprogram biztosított szórakozást a legkisebb látogatóknak. 4 órán keresztül színvonalas programokkal, arcfestéssel, gólyalábas színházzal és óriás-buborékkal foglalhatták el magukat a versenyközpont mellett.

Kültéri színpad beépített hang- és fénytechnikával

A Mobfeszt teljes, nagyteljesítményű hang- és fénytechnikával rendelkezik, ezért nem kell külön gondot fordítani a szükséges technika kiválasztására és megrendelése. A színpad érkezése után 15-20 percen belül szól a zene és égnek a fények. Természetesen a telepítést, a molinók felállítását is ideértve, mi intézzük Ön helyett.

Nézze meg videónkat a fesztiválról