Prémium szelfibox esküvőre szülinapra céges rendezvényre

A buli legvagányabb kiegészítője – InstantSelfie Fotóautomata

Maradandó élmények neked és vendégeidnek. Az InstantSelfie szelfigéppel úgy varázsolhatsz profi fotóstúdiót a rendezvényedre, hogy a kamera előtti feszengést kihagyhatod. Nem parancsszóra kell mosolyognotok, a mókás kiegészítők kiválasztása után ti döntitek el, mikor repül a kismadár.

Bármilyen rendezvényt tervezel, garantáltan népszerű program lesz a fotógép (avagy szelfigép, selfiegép, szelfiautomata esetleg fotóautomata): egyszerűen jó buli vicces fényképeket készíteni, melyeket ráadásul azonnal, fotóminőségben a kezetekbe is vehettek.

Csak lazán

Sokan nem szeretjük, amikor fotóznak minket. A szelfigépben pont ez a jó: csak te, a barátaid és egy gyönyörű fadobozba épített fotóstúdió – így élmény a fotózkodás.

Azonnali nyomtatás

Az elkészült képeket a fotóboxba épített mobil fotólabor azonnal előhívja, ezért a vaku villanása után néhány másodperccel már a kezedben tarthatod az elkészült fotót.

Ilyen egyszerű

 • Egyedi képkeret

  Elkészítjük egyedi, digitális keretedet, mely minden képre automatikusan rákerül majd.

 • Beüzemelés

  A fotóboxot házhoz visszük és beüzemeljük neked, neked nem lesz vele extra feladatod!

 • Kiegészítők

  Vicces kiegészítők közül választhattok, melyek minden fotót egyedivé varázsolnak.

 • Csíííz!

  Ti döntitek el, mikor készüljön a kép. Nincs feszengés a fotós előtt, az irányítás a ti kezetekben van!

 • Nyomtatás

  Az elkészült fotókat azonnal kézbe vehetitek. Tökéletes minőségben, mintha egy fotólaborban hívattátok volna elő.

 • Megosztás

  A képeket a rendezvény után digitálisan is átadjuk neked. Ha szeretnéd, a vendégeid is megoszthatják őket a fotógépről.

Elegáns külső – profi belső – prémium fotóautomata

Az InstantSelfie szelfibox építésekor arra törekedtünk, hogy a fotógép kinézetével is emeljük az esemény színvonalát. Hisszük, hogy a funkció mellett a forma is fontos, egy csúnyácska dobozt mi sem látnánk szívesen a rendezvényünkön. Az egyedi tervezésű matt bevonatú ház, a fa láb és az elegáns kialakítás mind-mind azt a célt szolgálják, hogy ne csak egy technikai eszköz, hanem egy prémium kiegészítő legyen a fotóbox.

Az elegáns külső profi technikát rejt. A fotóautomata lelkét egy érintőképernyős számítógép, DSLR fényképezőgép és egy fotólaborokban is használt fotónyomtató adja. A szelfibox tetején egy stúdióvaku kapott helyet, így bármilyen helyszínen tökéletes fényviszonyokat tudunk teremteni a fotókhoz.

Rólunk mondták

Köszönjük, hogy 20. Jubileumi Borvacsoránkat még jobbá tettétek az InstantSelfie Fotoboxal. Mindenki nagyon élvezte, fiatalabbtól az idősebbekig.:) Szuper képek készültek! Még biztosan találkozunk!:) Nagy szeretettel ajánlunk Titeket ismerőseinknek illetve a hozzánk érkező vendégeinknek,legyen szó akár esküvői társaságról vagy céges rendezvényen résztvevőkről. Köszönettel: Ebner Pince és Panzió

Ebner Pincészet és Panzió-Borvacsora, 2019. november, Mozsgó-

Köszönjük a nagyon profi és kedves csapatnak, hogy feldobták a bulit! Örök emlékek lesznek a vendégeink számára a helyben azonnal elkészülõ instantselfiek, illetve számunkra az ezekbõl összeálló fotós vendégkönyv. Igazi színfolt az esküvõi/rendezvény szolgáltatások palettáján, a kivitelezés elegáns, a használata nagyon egyszerû, összességében csak ajánlani tudjuk az Instanselfie csapatát és szolgáltatását, eseménytôl és korosztálytól függetlenül!! :)

Vera és Károly-esküvő, 2019. szeptember, Balatonlelle-

Az InstantSelfie segítségével a miénk volt a legkeresettebb stand a rendezvényen. Több száz jó hangulatú fotó készült, melyet a vendégek a saját logónkkal ellátva vihettek haza. A következő eseményünkön is számítunk rátok!

Értékesítési vezetőFCA Magyarország

Nagyon örülünk, hogy találtunk egy olyan szelfiboxot, mely illett az esküvői helszínünkhöz és a letisztult, elegáns dekorációnkhoz. Martinék kedvesek, pontosak és profik voltak, a vendégek pedig nagyon élvezték a fényképezkedést a rengeteg kellékkel. Köszönjük!

Lili és Bálint-esküvő, 2019. október, Budapest-

Nagyon kedves és rugalmas csapat, csak ajánlani tudom őket!  Esküvőre kértük az InstantSelfie szolgáltatást és óriási sikere volt!!! Nagyon megmozgatja a társaságot és mindenkinek tetszett, hogy azonnal kiadta a képeket, így mindenki tudott haza is vinni a buliból, meg persze a vendégkönyvbe is ragasztgattak, így mi is láttuk, milyen képek születtek

Adrienn és Tamás-esküvő, 2019. október, Pécs-

A lehető legjobb választás bulikra, rendezvényekre. Nagyon sokat ad hozzá a hangulathoz, remek hátterekkel és sokféle kiegészítővel dobják fel a lehető legjobb partyfotók elkészítését. Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással!

Sz. Bence-Halloween Part, 2019. október, Esztergom-

Jobb partnert el sem tudok képzelni. Jó szívvel ajánlom. Minden céges buli színfoltja.

Gangel PéterBizalmi Körhttps://bizalmikor.hu
16

Sikeres rendezvény

3.350

Elkapott mosoly