A Mobfeszt Mobil Színpad – Szurkolói pont Magyarország legnagyobb kerékpáros versenyén

Szurkolói pont minőségi hangtechnikával és feltűnő molinófelületekkel a rendezvény szponzorainak. – Így segítette a Mobfeszt kültéri színpad Magyarország legnagyobb országúti kerékpáros versnye, a Tour de Hongrie lebonyolítását.

A verseny napjai alatt nyolc különböző helyszínen teljesített szolgálatot két kültéri színpadunk. Ezen az országon áthaladó rendezvényen kiválóan érvényesült a színpad mobilitása: az önjáró kialakításnak és a gyors beüzemelési- és bontási időnek köszönhetően a mezőny elhaladását követően perceken belül, gyors tempóban haladhattunk a következő szurkolói pont helyszíne felé.

Értéket adó eseménymarketing bármilyen márkának

A szurkolók, a résztvevők és a szervezők számára is értékes segítséget nyújtott bérelhető mobil színpadunk. A kiválasztott helyszínen – legyen ez bárhol – saját áramforrásról is üzemeltethető Mobfeszt remek technikai hátteret adott a résztvevőket és a versenyzőket is tájékoztató speaker munkájának. Vezeték nélküli mikrofonokkal és nagyobb rendezvényekre is elegendő hangerőt biztosító beépített hangtechnikával biztosítottuk, hogy a versenyhangulatot fokozva a szurkolói pont minden szegletében jól hallható legyen a speaker hangja és a háttérzene.

A sportversenyek szponzorainak érdeke, hogy brandjük a lehető legfeltűnőbben jelenjen meg, növelve a márkaismertséget és új ügyfelek elérését elősegítve. A Mobfeszt 33 m2-es molinószettje körbefogja a színpadot, keretet adva a rajta történteknek. A rendezvény résztvevői azonnal a megjelenített márkával azonosítják a mobil színpadot – így a résztvevők és szervezők mellett a szponzor érdeke is messzemenőkig teljesül. Amennyiben az Ön cége is szponzorál kültéri sporteseményeket és szeretne saját színpadot brandjének – keressen minket mihamarabb!

Bérelhető mobil színpad – bárhol, bármikor

Ezen az európai színvonalú versenyen bizonyíthattuk, hogy a Mobfeszt bárhol megállja a helyét. A beépített hang- és fénytechnikának köszönhetően percek alatt tudtuk biztosítani a színvonalas technikai hátteret a rendezvény hangulatához, miközben olyan felületet nyújtottunk az esemény egyik szponzorának, mellyel valóban feltűnően jelenhetett meg ezen a rangos eseményen.

Kültéri bérelhető mobil színpad beépített hang- és fénytechnikával

Összegezve, a Mobfeszt mobil színpad bérlés hasznos segítség rendezvénye szervezésében, ráadásul nemcsak színpadot kap, hanem 33m2 gyönyörű molinót reklámfelületként cége vagy márkája számára, mobil shop lehetőséget, eredményhirdető pódiumot vagy akár DJ pultot!

Egyszerű megrendelés – a rendezvénye szolgálatában

A Mobfesztet nem csak beüzemelni, megrendelni is percek alatt lehetséges, keressen minket elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk igényeit.

Nézze meg kisfilmünket a versenyről